Hospice en terminale thuishulp Noordoostpolder Urk Emmeloord

Benefietconcert Mannenkoor

Christelijk Mannenkoor Emmeloord gaf dinsdag 25 juni 2024 een benefietconcert in kerkcentrum De Hoeksteen aan de Nagelerstraat in Emmeloord. Het mannenkoor zingt onder leiding van Johan Bredewout en Anne Kroeze bespeelt het orgel en de piano. Dit jaar heeft het mannenkoor de medewerking van Gospelkoor Tehilla onder leiding van Aline Rook-Boes.

De collecte na afloop komt ten goede aan de Terminale Thuishulp Noordoostpolder-Urk. Hiermee kan ondersteuning geboden worden aan cliënten in hun laatste levensfase en aan hun mantelzorgers. De opbrengst van de collecte was €820,- Het Mannenkoor maakte hier €1000,- van. Een mooi bedrag!

Voorzitter Ben Vinke overhandigde vice-voorzitter Eefke Kuiper de waardebon. Eefke Kuiper: ‘Wij zijn hier erg blij mee en zullen ervoor zorgen dat het geld goed besteed wordt. Beide appartementen van het Bijna Thuis Huis in Emmeloord hebben een stevige tuinset nodig waarin de gast met het eventuele bezoek goed kan zitten. Ook willen we het terras graag iets uitbreiden.’

De Terminale Thuishulp Noordoostpolder-Urk draait volledig op vrijwilligers en is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).  In de thuissituatie of in de hospicevoorziening, het Bijna Thuis Huis bieden vrijwilligers ondersteuning.

Opbrengst benefietconcert Mannenkoor Emmeloord voor Terminale Thuishulp